Radio PataPoe presenteert: BENEFIETVERHUISWELKOMSTFUIF

Saturday, Mar 24, 2018 | Doors open: 20:30 |

In Het Jaar van de Hond is Radio Patapoe, als slechtste jongetje van de klas, gewetenloos uit de studio aan de Overtoom, vanwaaruit zij sinds jaar en dag uitzond, gesodeflikkerd.
Na een lange, eenzame zoektocht door weer en wind, langs pleintjes, plantsoentjes en doodlopende steegjes, heeft de OCCII zich vol mededogen bereid verklaard om de bibberende Patapoe te adopteren.
Het hok dat voor hem beschikbaar is blijkt een monumentaal utiliteitsgebouwtje, dat zonder vloerkleed of gordijntjes maar met een roestvrijstalen drinkwaterbakje toch een warme uitstraling heeft.
Op zaterdagavond 24 maart zullen de magistraten van Radio RUCK aan de Amstelveenseweg een BENEFIETVERHUISWELKOMSTFUIF presenteren.
Na wat openingsgeblaf door een enkele gedomestificeerde ondersoort zal de stekker symbolisch in het stopcontact worden gestoken, waarmee een gloednieuw patafysisch (Poeh hé) tijdperk zal aanbreken voor het online radiostation dat niet te temmen is, dat woelt en waakt, gromt en kwijlt, en immer weerspannig alle wantoestanden in deze Dagobert Duckstad zal verslaan.
RADIO PATAPOE – heeft weer een thuis – GODVERDOMME!

http://radiopatapoe.nl/
Radio Patapoe XX.Y FM Amsterdam

tekst en beeld door AK

patapoe is free radio with no censorship or commercial interests propagating free speech and new ways of thinking patapoe is located somewhere in amsterdam patapoe is deep underground patapoe is 9 miles high patapoe is 24/7 patapoe is unstoppable patapoe is an impregnable fortress capable of deploying weapons of mass disruption within forty-five SECONDS at the first sign of attack patapoe is a cute little doggie really…..

web: http://radiopatapoe.nl
schedule: http://radiopatapoe.nl/program.htm
ogg-webstream: http://radiopatapoe:8000.nl/patapoe.ogg.m3u (high quality)


RADIO PATAPOE, Radio Ruck