zaterdag 16 september – BINNENPRETFEEST & OCCII 25 JAAR!

 Seizoensopening met veel theater, muziek, workshops en lekkers. Het precieze programma en tijdschema volgt in september!

Welkom terug in de jarige OCCII, de Kinderpret en de hele Binnenpret…We openen het nieuwe seizoen heel feestelijk met toeters en bellen! Alle ruimtes rond de Binnenprettuin presenteren zichzelf.

Zo zijn er exposities in het Atelier Ga en de galerie/etalage Kortsluiting, veganistische snacks vanuit de volkskeuken MKZ, jamsessie en/of kinderkaraoke in de oefenruimte Notekraker, live muziek in de opname studio RPM en de wereldband the Ex om 16.00 uur op het plein. De weggeefwinkel is open, je kunt daar kleding laten pimpen bij Aga’s naaimachine en je t-shirt zelf zeefdrukken !

Toekomstmuziek: Speciaal voor de kinderen is er vanaf 14 uur een workshop Toeters en Bellen, je maakt je eigen model toeter of bel van recycle materiaal! Als dat gelukt is kun je later in de middag met de Kinderfanfare meetoeteren…

Ook is er een heerlijke peutervoorstelling met live vioolmuziek vanaf 1 1/2 jaar in en door Munganga : Kiekeboe.

En wie weet, komt het In-De-War circus toch nog goed in de Binnenprettuin terecht met een knotsgekke show (o.v.b)! Laat je schminken door Saskia en Peter en kom bubbelen met Milano…

14.00 – 18.00 uur

toegang gratis

alle leeftijden

Begin september volgt een update met tijdschema