TOT HIER EN VEEL VERDER!

zaterdag, sep 4, 2021 14.00 u- 18.00 u
Toegang: €gratis | Stadspas: €gratis | Max kinderen:
Leeftijd: AL |

binnenpretfeest 37 jaar!
met Teatro Munganga, Kinderpret, live muziek, stands, workshops

Feest in de tuin voor groot en klein! De Binnenpret bestaat alweer 37 jaar… Alle onderdelen pakken uit in eigen ruimte. Zo zal er muziek zijn in OCCII, theater bij Munganga, lekkers bij MKZ en Kinderpret heeft workshopjes in de tuin. En.. wie weet, komt er zelfs een fanfare voorbij!

Teatro Munganga speelt PoppEn Jazz. Drie professionele jazzmusici en een doorgewinterde theatermaakster slaan nu de handen ineen!
Geniet een uur lang van swingende jazz gecombineerd met poppenspel, spelletjes en andere activiteiten voor kinderen. Een belevenis voor jong en oud! Met:Floris van Elderen op Drums, Pedro Ivo op Contrabas, Stefan Boss op Piano, Claudia Maoli met Poppenspel

Nou we het toch over Pop en Jazz hebben… Er hebben heel veel stijlen muziek in de OCCII, de Notenkraker, RPM en in de tuin gespeeld, van vroeger tot in de toekomst, dus kom naar de tijdmachine jukebox om je stijl te kiezen! Maak bijvoorbeeld buttons en patches bij Punk, armbandjes bij Hippie, een glitterbal bij Disco, een blingblingding bij Hiphop, laat je schminken, en wie weet wat nog meer.

Voor aanvangstijden en updates kijk op deze site!

Reserveren

Betalingen kunnen gemaakt worden door iDeal

reservering is vooralsnog niet nodig