BINNENPRETFEEST

zaterdag, sep 15, 2018 14.00 tot 18.00 uur
Toegang: €0 | Stadspas: €0 | Max kinderen: n.v.t
Leeftijd: alle leeftijden |

seizoensopening

Welkom terug in de OCCII, de Kinderpret en de hele Binnenpret. We openen het nieuwe seizoen weer feestelijk voor klein en groot!

We hebben maarliefst 3 theatervoorstellingen: Teatro Munganga (onderdeel van de Binnenpret) neemt je mee op reis in Busganga met Piet en het broertje van de Maan (3+) om 14.15 en 17.00 uur. We hebben de knettergekke poppenkastshow Zaadje wil Boom worden van Wim Noordegraaf rond 15.00 uur buiten op het Binnenpretplein.

Binnen in OCCII is er om 16.00 uur de prachtige toverlantaarnvoorstelling: Ko met de Vlo door Lichtbende. Zij hebben hun studio op de Binnenpret.

Alle plekken doen mee: Zo zijn er exposities in het atelier GA, veganistische snacks verzorgd door de volkskeuken MKZ en je kunt je t-shirt laten zeefdrukken bij Lisette of het eens zelf proberen! Er is een cool spel aan verbonden; Printoteque, Neem dus een kledingstuk mee. Er wordt live radio gemaakt door Patapoe, er spelen bands in de opnamestudio en Je kunt geschminkt worden, Binnenpretbuttons of een sleutelhanger maken, popcorn ploppen en vruchtenshakes maken om zelf op te drinken. Er zal ook een weggeefhoekje zijn.

We hopen jullie allemaal terug te zien!