TOT HIER EN NU VERDER!

zaterdag, sep 10, 2022 13.00 - 18.00
Toegang: €gratis | Stadspas: €gratis | Max kinderen:
Leeftijd: A.L |

Binnenpretfeest en Open Dag door alle onderdelen van de Binnenpret

Na twee jaar pauze, vieren we weer het openingsfeest op de Binnenpret! Er is vanalles te beleven in en om de binnentuin. We bouwen een tijdmachine, maken lekkers, schrijven tijdloze gedichten en tekeningen op de stoep en beleven de avonturen van een fietsbel in de toverlantaarns op het grote scherm. Er spelen bands, je kunt een sleutelhanger maken in studio GA, laat je schminken door Peter en Saskia en je kunt optreden op het podium van Teatro Munganga! Aan het einde van de middag kun je meedoen aan de tijdvossenjacht en een hapje vegan eten bij de MKZ. En heel misschien komt er weer een wilde verrassing?!

Doorlopende activiteiten starten om 13.00 uur

Om 14.00 uur in de OCCII: RING-RING projectietheater door Lichtbende
Het avontuur van Ring-Ring. Een verdwaalde fietsbel zoekt zijn fiets langs sprookjesachtige maar ook gevaarlijke oorden vol vreemde wezens en onverwachte ontmoetingen. Of zijn zoektocht wordt beloond blijft spannend tot het einde. Een sprookje verbeeld door licht en livemuziek naar Wagners opera Der Ring der Nibelungen.
Marie Raemakers en Rob Logister: beeldanimatie, Wilco Oomkes: accordeon Jorick Bronius: percussie en elektronica

Om 16.00 uur in Teatro Munganga: OPEN PODIUM
“De Binnenpret is jarig! Vandaag ben jij de artiest!” Dans, muziek, toneel, verhalen vertellen… Iedereen is welkom om op het podium van Munganga te komen en ‘iets’ te presenteren! Met echt theaterlicht en geluid! Per persoon/presentatie: maximaal 5 minuten. Inschrijven via: info@munganga.nl Graag in de inschrijvingsemail vertellen wat jij gaat doen!