woensdag 11 maart – WONDERLAND = uitverkocht!!! je kunt wel op de wachtlijst.

interactief avonturentheater door De Landbouwers. LET OP: deze voorstelling is uitverkocht, je kunt je wel inschrijven op de wachtlijst! Veel wonderen zijn de wereld uit en ook is er verwarring over theefeestjes. De kat lacht niet meer en de koekjes zijn oud. En wie is in hemelsnaam Alice?

Lees meer...

woensdag 18 maart – RINKELBOM

workshop door stichting KEI. Het was gisteren Saint Patricksday. In Ierland vieren ze dan dat Patrick de slangen verjaagd had. Wij gaan zelf in het Vondelpark de laatste wintergeesten wegjagen! Maar eerst heb je een Rinkelbom nodig…

Lees meer...

woensdag 25 maart – LENTEKRIEBELBEESTJESFEEST

disko met d.j Barbapapa . Als de zon wat langer schijnt en de kou uit de lucht verdwijnt Krijg ik kriebels overal, voel ik me al een beetje mal, Wil ik springen , wil ik zingen, wil ik naar een feestje Voel ik de vlinder in mijn buik, of toch een ander kriebelbeestje?

Lees meer...

woensdag 1 april – DE KIKKERPRINSES

theater door poppentheater Koekla. Haha, 1 april, kikker in je bil! Maar wat nou als je zelf ineens kikkerbillen krijgt? In dit verhaal gebeurt dat gewoon… Als een mooie prinses in de paleistuin aan het spelen is met een vrolijk konijn, is daar plotseling de tovenaar Bis Bis.

Lees meer...

woensdag 8 april – ACTIONPAINT

workshop door Ambrosius. Vanwege groot succes doen we deze workshop nog een keertje! Er zijn 20 witte schilderdoekjes in een kring. Er zijn allerlei kleuren verf. En dan AKTIE!

Lees meer...

woensdag 15 april – start Kidskunstlab CARDBOARD CITY

door Sarah en Erika.    Cardboard city is een hele leuke workshop voor kinderen waarin we een nieuwe zelfbedachte stad gaan bouwen van karton. Laat je fantasie spreken: – Wat maakt een stad een stad? – Wat gebeurd er in een stad? – Wat kom je tegen in de stad? – Wie woont er

Lees meer...

woensdag 15 april – ZIGEUNER VOOR 1 DAG

interactief feest door Circus Hoppa. Kom mee! We hebben iets ontdekt in het bos; een woonwagen, een paard, hier is een reiziger aangekomen… Wat is er met die droevige zigeunermuzikant aan de hand? Achtergebleven van zijn familie, verdwaald in het bos, en vanavond nog wel jarig!

Lees meer...

woensdag 22 april – GRAFFITI

workshop door RichArt & Cirkus World Wild . Supercool: vanmiddag gaan we aan de slag met echte spuitbussen! Je leert daarmee schilderen en sjablonen gebruiken. Wat is je plan, je ontwerp? Hoe houd je de verfbus vast en waar moet je verder op letten?

Lees meer...