woensdag 28 januari – PIRATENFEEST

disko met d.j Barbapapa . Woelige baren, vol met gevaren en zeewierharen Te water gezongen zinnen, door piraten en zeemeerminnen Kom mee op ons schip, in de verte een stip Op zoek naar de schat; hoe cool is dat!

Lees meer...

woensdag 4 februari – DJEMBE = Vol!

workshop door Daddy Mistic . Let op: deze workshop is vol, je kunt je nog wel op de wachtlijst plaatsen…   Daddy heeft 2 grote passies: Trommelen en Kinderen. Je kunt je wel voorstellen hoeveel lol hij heeft wanneer hij lesgeeft aan groepen kinderen. Tijdens deze workshop leer je hoe je met 3 klanken

Lees meer...

woensdag 11 februari – NAT

theater door Jasmin Hasler . Nat! Ik hou van water omdat het zacht is. Aan water kan ik me niet stoten. Water doet geen pijn. We bestaan uit heel veel water, weet je dat? Het regent en regent, zelfs hierbinnen…

Lees meer...

woensdag 18 februari – AAN T WERK!

woensdag 18 februari – AAN T WERK!

peuter/kleuterworkshop door De Toren van Geluid . Bert van Bommel maakt houten muziekinstrumenten. Hij brengt er een heleboel mee. Eerst speelt hij zelf. Dan gaan de kinderen meedoen. We maken met z’n allen een orkest.

Lees meer...

woensdag 25 februari – KAWINIKJA

Indianen-krokusvakantiespecial door muzikaal verteltheater Rode Maan . We gaan er een mooie INDIANENMIDDAG van maken! Allereerst theater: Over een klagend en zeurend indianenmeisje dat gelukkig net op tijd haar ware naam ontdekt. Hiervoor moet ze natuurlijk wel een avontuur beleven. Een spannend avontuur in een bos met treurige bomen

Lees meer...

woensdag 4 maart 2015- start kidskunstlab DOE HET ZELF FOTO-LAB = uitverkocht!

door Lorelei Heyligers en Berk Augsburger.  DEZE WORKSHOP IS VOL; JE KUNT NOG WEL OP DE WACHTLIJST! Hoe werkt fotografie? Als het plaatje geschoten is, volgt nog een heel avontuur tot het afgedrukt op fotopapier aan de muur kan hangen! Je gaat het zelf allemaal doen;

Lees meer...

woensdag 4 maart – WONDERLIJKE WEZENS

Ouder-kind workshop door A Social Movement . Vandaag neem jij je papa of mama mee uit! Wat we doen is namelijk net zo leuk voor hen als voor jou… Beweging, verbeelding en spel zijn de ingrediënten van deze wonderlijke workshop voor alle generaties.

Lees meer...

woensdag 11 maart – WONDERLAND

interactief avonturentheater door De Landbouwers. Veel wonderen zijn de wereld uit en ook is er verwarring over theefeestjes. De kat lacht niet meer en de koekjes zijn oud. En wie is in hemelsnaam Alice?

Lees meer...

woensdag 18 maart – RINKELBOM

workshop door stichting KEI. Het was gisteren Saint Patricksday. In Ierland vieren ze dan dat Patrick de slangen verjaagd had. Wij gaan zelf in het Vondelpark de laatste wintergeesten wegjagen! Maar eerst heb je een Rinkelbom nodig…

Lees meer...

woensdag 25 maart – LENTEKRIEBELBEESTJESFEEST

disko met d.j Barbapapa . Als de zon wat langer schijnt en de kou uit de lucht verdwijnt Krijg ik kriebels overal, voel ik me al een beetje mal, Wil ik springen , wil ik zingen, wil ik naar een feestje Voel ik de vlinder in mijn buik, of toch een ander kriebelbeestje?

Lees meer...

woensdag 1 april – DE KIKKERPRINSES

theater door poppentheater Koekla. Haha, 1 april, kikker in je bil! Maar wat nou als je zelf ineens kikkerbillen krijgt? In dit verhaal gebeurt dat gewoon… Als een mooie prinses in de paleistuin aan het spelen is met een vrolijk konijn, is daar plotseling de tovenaar Bis Bis.

Lees meer...

woensdag 8 april – ACTIONPAINT

workshop door Ambrosius. Vanwege groot succes doen we deze workshop nog een keertje! Er zijn 20 witte schilderdoekjes in een kring. Er zijn allerlei kleuren verf. En dan AKTIE!

Lees meer...

woensdag 15 april – start Kidskunstlab CARDBOARD CITY

door Sarah en Erika.    Cardboard city is een hele leuke workshop voor kinderen waarin we een nieuwe zelfbedachte stad gaan bouwen van karton. Laat je fantasie spreken: – Wat maakt een stad een stad? – Wat gebeurd er in een stad? – Wat kom je tegen in de stad? – Wie woont er

Lees meer...

woensdag 15 april – ZIGEUNER VOOR 1 DAG

interactief feest door Circus Hoppa. Kom mee! We hebben iets ontdekt in het bos; een woonwagen, een paard, hier is een reiziger aangekomen… Wat is er met die droevige zigeunermuzikant aan de hand? Achtergebleven van zijn familie, verdwaald in het bos, en vanavond nog wel jarig!

Lees meer...

woensdag 22 april – GRAFFITI

workshop door RichArt & Cirkus World Wild . Supercool: vanmiddag gaan we aan de slag met echte spuitbussen! Je leert daarmee schilderen en sjablonen gebruiken. Wat is je plan, je ontwerp? Hoe houd je de verfbus vast en waar moet je verder op letten?

Lees meer...