zondag 20 april- SOTU FESTIVAL avonturenspeurtocht =VOL!!

Deze speurtocht is nu volgereserveerd… !   DE LENTEBRIL VAN OSTARA speurtocht door OCCII Kinderpret De Lente is haar roze bril kwijt, en alles wijst erop, dat ze die in het Vondelpark verloren is… Er wonen daar bijzondere wezens en een haastige bard, die er meer van lijken te weten! Kom helpen om de Lente weer […]

Lees meer...

woensdag 23 april – disko JUNGLEFEEST

met d.j Barbapapa. Wie hangt daar in de boom? De oerwoudman uit je droom. Tussen de luiaards en duizenden apen hangt ie naast de bananen te slapen.

Lees meer...

woensdag 14 mei – start kidskunstlab VROLIJKE VUILNIS MUZIEK

door Kunst Met De Rest. Zie je op straat ook wel eens van die grote blikken liggen? Daar zit muziek in!  Kunst met de rest werkt voornamelijk met restmaterialen. We gaan in 3 lessen onze eigen instrumenten maken, gitaren (van blik) met echte snaren! Snoeiharde drums en een funky theekist bas.

Lees meer...

woensdag 14 mei – workshop DEEJAY, GRAFFITI EN BREAK DANCE

door Cirkus World Wild. Cool, vanmiddag kun je kiezen uit drie verschillende workshops! Wil je wat mooie breakdance pasjes leren, of goeie trucs, dan ben je welkom op onze dansvloer! Ondertussen kun je ook nog een beetje leren om dj te zijn op het podium.

Lees meer...

woensdag 21 mei – buitenpret workshop PIMP JE T-SHIRT

door Aga Flo. Het wordt weer zomer! Tijd om je oude t-shirt eens wat op te fleuren… Vanmiddag kun je aan de slag met leuke stofjes en stempels om een hele coole nieuwe look te maken.

Lees meer...

woensdag 28 mei – buitenpret circusshow+workshop CIRCO BARTOLINI

door Elbartastico. Welkom bij de Bartolinies… Elbartastico stelt jong en oud voor aan zijn dol dwaze circusfamilie! Net als zijn opa, de circusdirecteur, zijn vader de leeuwentemmeren verder ook de rest van zijn familie is Bartje geboren in het circus.

Lees meer...