zaterdag 7 en zondag 8 mei ALERTA ALERTA festival kinderprogramma

Zaterdag 7 en zondag 8 mei verzorgt Kinderpret het kinderprogramma van Alerta Alerta, een jaarlijks Antifascistisch festival in de gehele Binnenpret! Tussen 14.00 en 17.00 uur kun je meedoen met allerlei workshops, een levend bordspel en kijken naar voorstellingen en film, dat wordt superleuk! je ouders kunnen ondertussen meedoen aan leuke workshops of lezingen volgen…

Lees meer...

woensdag 11 mei – VAN GRAAN TOT BROODJE = Uitverkocht! je kunt nog op de wachtlijst…

workshop door Reizend Broodje. Deze workshop is al vol, reserveer op de wachtlijst, je weet maar nooit… Wieteke en Hans komen langs vandaag en nemen hun mobiele bakkerijtje mee! Die bakkerij heet Reizend Broodje en ze zetten hem in onze Binnenprettuin. Daar wordt de oven gestookt met hout.

Lees meer...

woensdag 18 mei – GRAFFITI = uitverkocht, je kunt reserveren op de wachtlijst!

workshop door Cirkus World Wild. Deze workshop is al vol, reserveer op de wachtlijst, je weet maar nooit… Supercool: vanmiddag gaan we aan de slag met echte spuitbussen! Je leert daarmee schilderen en sjablonen gebruiken. Wat is je plan, je ontwerp? Hoe houd je de verfbus vast en waar moet je verder op letten?

Lees meer...

woensdag 25 mei – CIRK ASTRONYO

circustheater door Guro en Jeroen. Astrid, de sterkste vrouw van Scandinaviƫ & Antonyo, de snelste jongleur van Napoli. Samen vertonen ze swingende jonglerie en verrassende acrobatiek!

Lees meer...