woensdag 19 november – workshop HANDPOPPEN MAKEN

door de Lichtbende. Wat gaan we doen? Van verschillende soorten handschoenen maak je je eigen unieke handpop. Elke vinger wordt omgetoverd tot een vrolijk vingerpopje! Je hebt je handen vol aan dit leuke knutsel en priegelwerk.

Lees meer...

woensdag 26 november – sinterklaasdisko WILD GERAAS FEEST

met d.j Barbapiet. Trippeltrappel sinaasappel gooi het in m’n schoen! Witte baarden, schoorsteenhaarden zouden we dat nou wel doen? Een oud feestgebeuren met pieten vol kleuren en vliegende noten op grote stoomboten.

Lees meer...

woensdag 10 december – presentatie KIDSKUNSTLABORATORIUM

ism Naschoolse projecten op de Bockesprong door de kinderen de deelnamen. let op ! lokatie: Bredeschool de Bockesprong Theophile de Bockstraat 100, ingang receptie Vandaag een spetterende eindpresentatie van veel kinderen uit de buurt die meededen aan verschillende kunstprojecten.

Lees meer...

woensdag 17 december – peuter/kleuterworkshop WINTERDIERENYOGA

door Lucie Aligerova. Wij gaan op reis naar een ver land waar hoge bergen zijn en heel veel sneeuw. Misschien kunnen wij daar niet eens landen met ons vliegtuig… Wij gaan er met een parachute uitspringen!

Lees meer...

woensdag 7 januari – workshop CARAMELO MET VERRASSING

door Lilian Berg.  Het was Drie Koningen gisteren. In Amsterdam wordt dat niet echt gevierd, maar in Noord-Brabant en bijvoorbeeld Spanje echt wel! Daar in Spanje heet het feest: Reyes Magos (de drie wijzen). Er is dan een grote optocht op straat waarbij met snoep gegooid wordt naar de kinderen. Zo’n spaans snoepje heet Caramelo.

Lees meer...

woensdag 14 januari 2015 – start kidskunstlab BOEKDRUKKUNST

door Kinderatelier Dondersmooi. Ben jij een echte creatieve boekenwurm? In deze cursus maak je je eigen boek! We gaan samen leuke verhalen verzinnen en deze met verschillende druktechnieken zelf illustreren.

Lees meer...

woensdag 14 januari – workshop DE BEELDEN LENTETUIN

            door Floating Media.  In de donkere wintertijd gaan we spelen met licht…! We dromen over buiten spelen en de komst van de lente. Maar dat duurt nog wel even. Wel kunnen we onze dromen projecteren! Met 5 overheadprojectors kunnen jullie aan de slag.

Lees meer...

woensdag 4 maart 2015- start kidskunstlab DOE HET ZELF FOTO-LAB = uitverkocht!

door Lorelei Heyligers en Berk Augsburger.  DEZE WORKSHOP IS VOL; JE KUNT NOG WEL OP DE WACHTLIJST! Hoe werkt fotografie? Als het plaatje geschoten is, volgt nog een heel avontuur tot het afgedrukt op fotopapier aan de muur kan hangen! Je gaat het zelf allemaal doen;

Lees meer...

woensdag 15 april – start Kidskunstlab CARDBOARD CITY

door Sarah en Erika.    Cardboard city is een hele leuke workshop voor kinderen waarin we een nieuwe zelfbedachte stad gaan bouwen van karton. Laat je fantasie spreken: – Wat maakt een stad een stad? – Wat gebeurd er in een stad? – Wat kom je tegen in de stad? – Wie woont er in de […]

Lees meer...