woensdag 22 november – PLU

theater+workshop door kindertheater Basta. Het is herfst en het regent zo hard dat twee vriendinnetjes binnen moeten spelen. Ze verzinnen allerlei spelletjes met hun paraplu’s. Maar dan krijgen ze ruzie. Van mij! Nee van mij! Plotseling steekt de wind op en …….woesj! opeens vliegt een kind aan een plu door de lucht en…oeps! 

Lees meer...

woensdag 29 november – ACTIONPAINT = uitverkocht! je kunt wel op de wachtlijst…

Deze workshop is uitverkocht. Je kunt je nog wel inschrijven op de wachtlijst. workshop door Ambrosius. Er zijn 20 witte schilderdoekjes in een kring. Er zijn allerlei kleuren verf. En dan AKTIE! Met een enorme kwast, een verfbommetje, druipflesjes en je eigen vingers maak je samen een groot en tegelijk zelf je eigen kleine kunstwerk!

Lees meer...

woensdag 13 december – LUCIA FEEST > uitverkocht, je kunt wel inschrijven op de wachtlijst!

NB: dit feest is vol , je kunt nog wel komen kijken naar het schaduwspel om 16.30 uur (entree: donatie) en meevieren met ons het lichtjesfeest… Reserveer dan ook graag. workshop en presentatie door Erica, Floating Kids en kinderpretcrew. Vandaag is het Lichtjesfeest! In Scandinavië vieren ze nog de oude datum van midwinter, die vroeger […]

Lees meer...