Amsterdam Artist Collective presenteert: OT AZOJ (Album Release – Dza Dza Dzum) + DJ Djimbolia

Saturday, Mar 12, 2016 | Doors open: 20:00 | €5

OT AZOJ Album Release – Dza Dza Dzum
& Lancering AAC Records
+ DJ Djimbolia

CD € 10,- (normaal € 15,-)

OT AZOJ Album Release – Dza Dza Dzum
Eindelijk is het zo ver: OT AZOJ brengt het langverwachte nieuwe album uit!
Met Dza Dza Dzum presenteert de band een nieuwe sound. Originele composities geserveerd op een bedje van Balkan-swing, Klezmer-rumba en onregelmatige maatsoorten, overgoten met gierende solo’s en knoflook likeur. Ingetogen en uitbundige muziek uit Molvania, het land met de modderigste party scene van heel Eurazië.
OT AZOJ viert ook haar 22e verjaardag, ontelbare festivals in binnen en buitenland maakten zij onveilig en vele traantjes werden weggepinkt tijdens intieme concerten. Dit is het 800ste concert en de 10e cd. Tijd voor een feestje!
In de huidige bezetting is het nieuwste bandlid even oud als de band jong: Joris van Beek: Viool, Contrabas, Karin Kranenborg: Saxofoons, Radek Fedyk: Trompet, Tuba, Contrabas, Wilco Oomkes: Accordeon, Ulas Aksunger: Percussie, zang.

AAC Records: Het Amsterdam Artist Collective richt een eigen platenlabel op in samenwerking met Music & Words. AAC Records brengt energieke muziek uit van de bands uit het collective, speciaal geselecteerde projecten van artiesten met invloeden vanuit de hele wereld. Het eerste album dat uitkomt op AAC Records is Dza Dza Dzum. Later dit jaar volgt een album van Kasba en in 2017 presenteren Amariszi en Zorita een nieuwe plaat.
Het Amsterdam Artist Collective (AAC) is een collectief van vier energieke Amsterdamse bands met invloeden vanuit de hele wereld. Amariszi, Kasba, Ot Azoj en Zorita. De bands hebben een solide live reputatie, vooral door hun shows op festivals in binnen- en buitenland. Maar ze zijn ook regelmatig te vinden op poppodia en in theaters. Sinds de oprichting in 2012 richt het AAC zich op Do It Yourself (DIY) management, promotie en boekingen. Volledig gerund door de artiesten zelf, staat het AAC garant voor een feest van creativiteit!

http://www.otazoj.nl/


DJimbolia, OT AZOJ
Bookings are closed for this event. No tickets will be sold at the door