Het Vondelfestival

Thursday, Mar 19, 2015 - Saturday, Mar 21, 2015 | Doors open: 19:30 - 22:00 |

Het Vondelfestival is een divers theaterfestival op geheime locaties rondom het bekendste park van Nederland op 19, 20 en 21 maart 2015.

Het Vondelfestival stuurt bezoekers op ontdekkingsreis langs de verschillende podiumkunsten, biedt een podium aan jong- en gevestigd talent, maar laat ook het park zelf van een nieuwe kant zien. Uiterlijk een dag voor het festival begint krijgt iedere bezoeker een mail met een codewoord. Dit correspondeert met een bijbehorende verzamelplaats en gids die iedereen meeneemt op een avontuurlijke route naar de verschillende locaties. Wandelschoenen worden geadviseerd.

Missie
Op één avond ziet de bezoeker drie verschillende voorstellingen op geheime locaties in- en om het park. Iedere avond eindigt met een groot feest waarvan de locatie ook pas later wordt onthuld. Van cabaret tot orgelconcerten en van muziektheater tot mime: talenten in verschillende genres treden op, waarbij iedere dag wordt aangevuld met een bekende ‘rot in het vak’ die nog betitelt blijft als ‘mystery guest’

E-mailadres
info@vondelfestival.nl

Website
http://www.vondelfestival.nl/
https://www.facebook.com/pages/Het-Vondelfestival/1536049953331612