WILDPLASSEN #2 w/ SPOON LIFTS MOON + ARCARC + DROMEDARIS

Friday, Apr 01, 2016 | Doors open: 21:00 - 01:00 | €5

WILDPLASSEN
H-h-hallo!!
De tweede editie van wilplassen zit er weer aan te komen!!!
Tijd om je stoute schoenen aan te trekken en je haar los te gooien.

We hebben het hier natuurlijk over HET Amsterdamse avondje live muziek met bands die je niet snel op 3FM zult horen. Muziek voor de waaghalsen en avonturiers. Een beetje vreemd maar wel lekker. Avantgarde, Postrock, Post Hardcore, Mathcore, Ambient Rock, Circuscore, Noise, Industrial, IDM, Jazzcore, Live DNB en eigenlijk alles wat geen dagelijkse kost is.

De bands van deze keer zijn:

Spoon Lifts Moon
Spoon Lifts Moon biedt, naast 4 aantrekkelijke jonge heren in de bloei van hun leven die als ware epileptische krokodillen over het podium struinen en hun instrumenten toetakelen alsof het niets kost, ook nog eens leuke gezellige en gestoorde muziek.

https://facebook.com/SpoonLiftsMoon/

ArcArc
deze band is ontstaan in het grijze gebied tussen hardware en software. Tussen akoestisch en elektr(on)isch. Geïnspireerd door bands als Atoms For Peace en Patrick Watson vind je, tussen beats and reverbs, a pig, in a cage, on antibiotics.

http://www.ArcArc.nl/

Dromedaris
voor de heerlijke zweverige muziek moet je bij deze heren zijn ze maken een stijl die niet veel bands na doen en ik denk dat iedereen er volop van kan genieten.


ARCARC, DROMEDARIS, SPOON LIFTS MOON