“WILDPLASSEN” -w/ MARY FIELDS + KID HARLEQUIN + JAGD

Friday, Feb 05, 2016 | Doors open: 21:00 | €5

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie, een nieuwe band avond met uiteraard nieuwe bands! Wildplassen zijn eerste editie komt er aan, op 5 febuari maar liefs in de OCCII. Het concept van wildplassen? Een band avond maar niet zomaar een. Nee, een band avond met alleen maar bands die een unieke sound hebben. Geen standaart garage rock, geen simpele indie ga maar zo door!
Wildplassen gaat elke eerste vrijdag van de maand plaats vinden, dus maak je borst/boom maar nat!

Mary Fields
Mary Fields is een hyper energieke mathcore vijf koppige band uit Nederland. De heren staan er om bekend om met hun gruwelijk harde sound het hele publiek mee te krijgen. Buiten om het keiharde gebeuk heeft de band ook erg veel invloeden van verschillende gengres waaronder Jazz! “On Stage Mary Fields is a band with a reputation, bringing you maniacal vocals, smooth and/or upbeat jazz rythms, and enough dissonance to make Mother Theresa go batshit-crazy.”

Kid Harlequin
“Nederland is helemaal klaar voor Kid Harlequin. Er zijn immers al genoeg garagerockbandjes” is het motto van de vier leden bestaande band uit Rotterdam. Zij maken dit dan ook zeer duidelijk met hun sound. Kid Harlequin is te omschrijven als beukende alternative rock met scherpe electronica. Energiek en duister met pakkende hooks. Geïnspireerd door Nine Inch Nails , Marilyn Manson en Placebo

Jagd
Jagd is niet zomaar een simpel indiepunk bandje uit Nederland. In hun muur van geluid zijn dan ook verschillende stylen terug te horen; van stonerriffs tot pop hooks, effecten over de vocals en natuurlijk niet te vergeten hun occassional synthesizer. Jagd past dan ook zeker goed thuis in het rijtje van Wildplassen. “A good talented up-coming band”


JAGD, KID HARLEQUIN, MARY FIELDS