TOURBLOG: OCCII On The Road

Wow, wat een weelde. Zoveel plekken waar we weer terecht kunnen met ons programma gedurende onze verbouwing. Tijdens de vorige grote klus waren we een week lang te gast in de Paradox op Incubate, Tilburg waar we ons eigen programma hadden samengesteld. Nu blijven we dichter bij huis.
Een hand vol concerten verspreid over de hele stad Amsterdam. Alle avonden in samenwerking met de diverse collectieven: MKZ (Zuid, Binnenpret), ADM (Westelijk Havengebied, Concert & Voku), Splendor (Centrum, verzonnen en opgericht door 50 topmusici en hun publiek), OT301 (Overtoom, Haperende Mens Festival: OCCII vs Haperende Mens – limited edition) en De Ruimte (Noord, Space Is The Place).

De eerste twee avonden zijn inmiddels achter de rug en waren zeer geslaagd. De combinatie van Volkskeuken met concert: ideaal! Al was het voor de koks hard werken, veel meer eters dan normaal op de woensdag! Voor ADM geen probleem, die plukken gewoon extra groenten en sla uit eigen tuin en wokken die in handomdraai, wat extra pasta en kruiden erbij, SUPER!!!

Zelden ook zulke blije artiesten na een optreden gezien als daar. EMBRYO en ADM perfecte combi! Na twee lange sets met gehele band, is er daarna nog tot diep in de nacht gejamd met publiek en bewoners…

We komen ook zeker terug in de MKZ (op verzoek van het collectief) en op ADM, één van de laatste echte grote Vrijplaatsen van de Stad. Een sideproject van Embryo speelt er op 8 oktober op hun 18de verjaardag/jubileum!

Onze verbouwing verlooopt voorspoedig, zouden we haast vergeten… Dus heb je keertje tijd, kom langs, er moet nog een podium teruggebouwd worden!

By Sjoerd Stolk

occii.org
occii on tour schedule

 

This post is only available in Dutch