25 JAAR KINDERPRET !

Wednesday, Oct 23, 2019 | Doors open: 11:00 - 17:00 | Free

Kinderpret wordt 25 ! DE TIJD VLIEGT

We vieren een fantastisch jubileum, een tijdreis (met de maan als thema), het liefst met jullie allemaal samen!

Voor de Occii staat ons extra podium van de buren: Busganga, waarin ook theater zal zijn; o.a Piet en het broertje van de Maan door teatro Munganga!

We beginnen in de ochtend met peutertheater van Jasmin en Sieger, er zijn workshops o.a raket schieten, lekkere vliegende schotelhapjes maken en de voorstelling De drie sinaasappels van muzikaal verteltheater Rode Maan.

Het Nomad theater komt al 25 jaar getrouw naar de Occii reizen vanuit Frankijk en brengt ons een prachtig schaduwspel!

En tada; we hebben voor jullie de unieke preview van Fly Me to the Moon, de nieuwste voorstelling van Lichtbende waarin je in wonderbaarlijke projecties mee op reis gaat met bizarre wezens en vrolijke snuiters, fabelachtige landschappen, buitenaardse en micro-ko(s)mische werelden. Een absurdistisch spel van schaduw en licht. Niets is wat het lijkt.

Natuurlijk is Donderelf van de partij met een tijdloos sprookje de Ravenkoning.

En verder: Maak mega zeepbellen met Milano, maak een button, een klok of en vliegende schotel hapjes, laat je space schminken door Saskia en Peter en DJ Barbapapa draait de sterren van de hemel!

PROGRAMMA:

11.00-11.45 uur Occii-zaal: peutervoorstelling De Potjesman door Jasmin Hasler, Sieger Baljon voor 1,5-4 jaar (Zit de tijd in een Potje?)

12.30-13.15 uur Busganga: Piet en het Broertje van de Maan door Teatro Munganga (onze buren) voor 3+ (Reis mee met de Maan)

13.30-14.00 uur Occii-zaal: De drie Sinaasappels (nieuwste voorstelling) door muzikaal verteltheater Rode Maan voor 3-8 jaar (Wat doet de Rode Maan met jou?)

14.30-15.00 uur Busganga: Schimmenspel Okki kan vliegen door Nomad Theater uit Frankrijk (4+) (Nomad theater speelde 25 jaar geleden al in OCCII en nog steeds komen ze langs op reis)

15.30-16.00 uur Occii Zaal: Fly me to the Moon door Lichtbende (onze buren) supervers voor All Ages, no language (Gaan we naar de Maan?)

16.30-17.00 uur Busganga: De ravenkoning door Donderelf verteltheater voor 5+ (de tijd zal het leren)

Entree gratis, wel kun je reserveren per voorstelling via kinderpret @ occii.org . Een aanrader, want in Busganga kunnen max 25 publiek…

We hopen er met jullie allemaal een fantastisch feest van te maken!

Entree gratis, maar je kunt reserveren per e-mail voor een gewenste voorstelling of activiteit via
kinderpret @ occii.org of 0206717778

https://occii.org/kinderpret/agenda/25-jaar-kinderpret/


Busgagna, De Potjesman, DJ Barbapapa, Kinderpret, Lichtbende, Nomad Theater, Rode Maan, Teatro Mungagna