LILITH + THE DEPRESSION CLUB

Wednesday, September 18, 2019   
Doors open: 00:00
Showtime: 20:00 - 01:00
Damage: Donation for the Players

LILITH: Drie eigenzinnige meiden met een gezonde dosis punkattitude en een rugzak vol muziekachtergronden. Tessa begon al bijna tien jaar geleden met het schrijven van liedjes op haar kamer, Inge studeert momenteel aan de Metal Factory in Eindhoven en Maaike studeert dit jaar af aan de Herman Brood Academie in Utrecht.

Samen vormen zij de band Lilith. Een band die geïnspireerd wordt door de riotgrrrlmovement uit de jaren 90, maar niet bang is voor een goede popformule. De nummers zijn catchy, hard en melodieus. Zelf beschrijven zij hun stijl als de liefdesbaby uit de lesbische relatie tussen Brody Dalle en Taylor Swift. ‘Good girls
swallow, bad girls spit’ is hun motto dat nu wordt vereeuwigd in een tweetal EP’s.

https://www.facebook.com/LilithNL/

The Depression Club
Hard, groots, meeslepend en alles verwoestend, ‘like lumbering giants in a shameful parade’, zoals Josh Homme ooit zong. Zo valt The Depression Club het best te omschrijven.
Een op de HBA gevormde formatie met gitaar-gedreven songs ala Queens of The Stone Age. Gehuld in versleten pakken brengen zij hun moderne rock met een melancholisch randje ten gehore, gevuld met beukende riffs, bombastische zang en eigenwijze arrangementen.
Een theatrale live-show met gevoel voor drama, gebracht door 4 weemoedige zielen die volledig opleven en alles geven vanaf de eerste noot.


FREE ENTRY, NO TICKETS REQUIRED